Όταν δεν θέλετε οι άλλοι να δουν τι βλέπετε στο Samsung Galaxy σας J3, η χρήση του Private Mode είναι ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό με την ανάγκη λήψης εφαρμογών τρίτου μέρους. Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι χρήσης της ιδιωτικής λειτουργίας στο Samsung Galaxy J3, το οποίο θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε βίντεο, φωτογραφίες και αρχεία από άλλους.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κάποιος μπορεί να δει οτιδήποτε σε ιδιωτική λειτουργία είναι είτε με μοτίβο ξεκλειδώματος είτε με κωδικό πρόσβασης. Τα παρακάτω είναι ένας οδηγός για τον τρόπο ρύθμισης της ιδιωτικής λειτουργίας στο Galaxy J3.

Πώς να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία στο Samsung Galaxy J3

  1. Χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα από την κορυφή της οθόνης, σύρετε προς τα κάτω για να βρείτε μια λίστα επιλογών. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε Ιδιωτική λειτουργία. Αφού εισέλθετε στην ιδιωτική λειτουργία για πρώτη φορά, θα σας δοθεί μια γρήγορη διδασκαλία και θα χρειαστείτε για να εισάγετε έναν κωδικό PIN. (Ο κωδικός PIN θα απαιτείται κάθε φορά που εισέρχεστε στην ιδιωτική λειτουργία)

Πώς να απενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία στο Samsung Galaxy J3

  1. Χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα από την κορυφή της οθόνης, σύρετε προς τα κάτω για να βρείτε μια λίστα επιλογών. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε Ιδιωτική λειτουργία. Τώρα το Galaxy J3 θα πρέπει να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία.

Πώς να προσθέσετε και να καταργήσετε αρχεία από την Ιδιωτική λειτουργία στο Galaxy J3

Η ιδιωτική λειτουργία υποστηρίζει διάφορους τύπους μέσων, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε τα υποστηριζόμενα αρχεία σε ιδιωτική λειτουργία:

  1. Ενεργοποιήστε την ιδιωτική λειτουργία On.Go με τη φωτογραφία ή το αρχείο που θέλετε να κρύψετε και να κάνετε προβολή μόνο σε Ιδιωτική λειτουργία. Επιλέξτε το αρχείο (ες) και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί μενού υπερχείλισης στην επάνω δεξιά γέφυρα. Επιλέξτε το στοιχείο Μετακίνηση σε ιδιωτικό.

Οι παραπάνω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε την Ιδιωτική Λειτουργία στο Galaxy J3. Θα σας επιτρέψει επίσης να προσθέσετε αυτά τα αρχεία σε ένα ιδιωτικό άλμπουμ ή φάκελο ο οποίος είναι ορατός μόνο όταν βρίσκεστε σε ιδιωτική λειτουργία.